keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Get your greens




Ihana kesä! Öisin sataa vettä ja aamulla nurmikko on vielä kasteen peitossa. Päivisin on lämmintä ja aurinko hellii koko kehoa ja mieltä. Joka puolella on niin vihreää, ettei tiedä miten päin olisi. Kesä tuntuu etenevän vauhdilla, yhtenä päivänä kukkinut angervo on seuraavana jo täysin lakastunut. Nautitaan nyt niin kauan kuin tätä ihanuutta riittää!

I just love this summer! Weather has been so nice: it rains at night and shines during days. It is so green I don't know where to look at. Summer is almost on a speed mode. Let's try to keep up!




Kuumina päivinä ei juurikaan tee mieli lämmittää uunia tai hauduttaa ruokaa liedellä tuntikausia. Grilliruokakaan ei aina maistu. Niihin hetkiin sopii hienosti ruokaisa salaatti. Tästä tuli superhyvää, kokeilkaapas vaikka! :)

Urheilijan salaatti (neljälle)

1 purkki rucolaa
1 purkki salanova-salaattia
puolikas savusiika
3 kananmunaa
1 paprika
puoli tölkkiä aurinkokuivattuja tomaatteja
(paahdettuja auringonkukansiemeniä)
suolaa, pippuria
oliiviöljyä, balsamiviinietikkaa

Revi salaatit kulhon pohjalle. Irrota savusiian lihat varoen ruodoista. Keitä kananmunat koviksi (n. 7 min), säikäytä kylmällä vedellä ja lohko ne paloiksi. Pilko ja lisää paprika sekä aurinkokuivatut tomaatit. Halutessasi paahda kourallinen auringonkukansiemeniä kuivalla kuumalla pannulla ja lisää salaatin päälle. Mausta ja nauti kesästä!

Ei kommentteja: